BRL6010 Legionella adviesbedrijf, specialist in waterbehandeling

AQUADOS is al 15 actief bekend als specialist in Legionella beheer. Heeft een grote ervaring en visie in preventie en bestrijding van Legionella in Drinkwaterinstallaties. Hierbij zijn klanten verworven in een groot aantal maatschappelijke sectoren zoals overheid, zorg, industrie, scheepvaart, horeca, sport en recreatie, agrarische sector en particulieren. In al deze sectoren heeft AQUADOS ruime ervaring opgedaan en deze weer ingezet bij advisering en de ontwikkeling van waterbehandelingsproducten, processen en apparatuur.

AQUADOS staat hierbij met beide benen op de grond. Zij leveren praktisch toepasbare adviezen en producten, die een reële en effectieve bijdrage leveren aan het oplossen van problemen.

Onder de naam AQUADOS Water Technology biedt dit dynamische bedrijf vijf marktgerichte disciplines aan die elkaar ondersteunen en aanvullen. Vanuit de vestiging in Beek en Donk (N-Br.).

De organisatie van AQUADOS is zeer flexibel opgezet om, waar nodig, snel en adequaat te kunnen reageren op verschillende situaties en senario's.